Camping Breehees

Nederland - Noord-Brabant - Goirle


Camping Breehees is een gezellige camping met paardenpension gelegen tussen Goirle en de Belgische grens. De boerderij ligt aan een rustige, doorgaande weg en is omgeven door weilanden, maisvelden en boerderijen. Brabantse gezelligheid in overvloed bij Breehees met boerin Carolien en boer Huub. Zij runnen hier het kleinschalige paardenpension en boerderijcamping, maar ook pa en ma, Meneer en Mevrouw de Boer, kom je nog regelmatig tegen op de boerderij. Op Breehees wonen 5 pensionpaarden en hun 25 eigen lieve pony’s. Zo ben je dagelijks bezig met de paarden en pony’s, maar kun je ook op ‘safari’ naar het bos met Meneer de Boer of een kijkje nemen bij het moderne melkveebedrijf van broer Ronny, 600 meter verderop. Je mag de lieve pony’s iedere dag helpen verzorgen, in- en uit de wei mag halen, knuffelen en natuurlijk ook kunt berijden. Even geen ‘zin’ in paarden, dan kun je lekker knuffelen met de kippen, en gluren bij de varkentjes, de Vlaamse Reus Bartje, de ezels en de alpaca’s. Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, kabelbaan en diverse leuke speeltoestellen.
Op de boerderij zelf vind je een heerlijk eetcafé met overdekt boerderijterras en uitgebreide menukaart. Ook handig: als je wilt wordt je ontbijtje wordt door boerin Carolien aan je tent bezorgd. En heb je zin in een avondje BBQ-en, ook daar hoef je het erf niet voor af. Ook kun je iedere dag verse broodjes bestellen. En willen jullie toch een keer het erf af, Safaripark Beekse Bergen en de Efteling liggen erg dichtbij. Kortom, een vakantie bij FarmCamps Breehees biedt van alles wat!

Bij Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. De gezellige Farmtenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet en douche. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. En de nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent en het unieke Hooihuys.

Boek via Farmcamps
(safari)tent
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 94 KM

Camping Breehees, Breehees, Goirle, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved