PLUS camping

Camping Buitenland

Nederland - Drenthe - Zandpol


Camping BuitenLand is een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Direct naast de camping ligt een natuurlijke zwemplas met een mooi zandstrandje waar je heerlijk kunt zonnen en aan de andere kant vind je een bos van Staatsbosbeheer waar je naar hartenlust kunt wandelen en hutten bouwen. De omgeving is ideaal voor fietstochten door de prachtige natuur en langs pittoreske dorpjes. Op 20 minuten fietsen ligt het gezellige Dalen met een markt en terrasjes. In Sleen is een uitdagende mountainbikeroute en natuurpark Bargerveen is ook een echte aanrader om een keer te bezoeken. Dierentuin Wildlands in Emmen en zwemparadijs de Huttenheugte zijn allebei een kwartiertje rijden met de auto. 
De BuitenBar is het hart van de camping waar veel aandacht is voor vegetarische gerechten en voornamelijk wordt gekookt met biologische producten. Op het podium is iedere zaterdag livemuziek en er worden veel creatieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden georganiseerd. 

De accommodaties zijn bijzonder omdat zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die te huren zijn voor maximaal acht personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Klein
vanaf Utrecht 160 KM

Camping BuitenLand, Stieltjeskanaal 14, 7764 AJ Zandpol, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved