Camping Campo dei Fiori

Italië - Toscane - Vada


Campo dei Fiori ligt tussen de pijnbomen aan de Toscaanse kust op nog geen 10 minuten lopen ligt het strand van Vada, een natuurlijk wit zandstrand dat langzaam afloopt. In het hoogseizoen rijdt er een gratis strandbus naar toe. De camping verhuurt fietsen en vanaf het terrein leidt een fietspad je naar het centrum van Vada (2 kilometer). De grotere badplaats Cecina ligt op 10 minuten rijden. Zin in een dagje cultuur, dan zijn Lucca, Florence, Sienna, Volterra en Pisa perfecte bestemmingen.
Centraal op de camping liggen alle faciliteiten. Het zwembad met ondiep kleuterbad, waar om heen luxe ligbedden staan met parasols. Er is een gezellige bar bij het zwembad, maar je kunt ook lunchen en dineren op het terras van het restaurant. De camping beschikt over een kleine winkel met streekproducten en een basis assortiment. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, wat boerderijdieren en een kinderclub (met Nederlandse begeleiding). Er zijn veel sportfaciliteiten zoals een voetbalveld, volleybalveld, tennisbanen, tafeltennis en boogschieten. Ook is er een moestuin waar de kinderen de groente kunnen oogsten en verwerken in een maaltijdje. In de avonduren wordt door het animatieteam een divers entertainment programma georganiseerd.

Centraal gelegen in de schaduw van de pijnbomen liggen de safari tenten. Op ruim opgezette plekken, omgeven door het groen, bieden de accommodaties ontspanning en comfort in harmonie met de natuur voor maximaal 8 personen.

Info/boek via Glamping4all
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Groot
Aan zee
vanaf Utrecht 1385 KM

Camping Campo dei Fiori, Località Campo dei Fiori, Vada, Livorno, Italië
© Huren op de Camping All rights reserved