Camping Château La Grange Fort

Frankrijk - Auvergne - Les Pradeaux


Camping Château La Grange Fort ligt zeer centraal in de Franse Auvergne op ongeveer 400 meter hoogte. Deze bijzondere camping bevindt zich In het park van een kasteel. De camping biedt prachtige vergezichten op de omgeving, de rivier de Allier en het oude Franse dorpje Les Pradeaux. De afgeronde bergtoppen, bergkammen, verborgen dalen, watervallen, meren en rivieren maken de Auvergne tot een waar paradijs voor de wandelaar, fietser en watersporter. Dichtbij deze camping ligt de stad Issiore. Een kleine stad met een leuk centrum met cafés, restaurantjes en volop terrasjes. Midden in de Auvergne bevindt zich ook de berg “Puy-de-Dôme”. Puy-de-Dôme is vernoemd naar de gedoofde vulkaan die boven Clermont-Ferrand uit torent.
Op de camping is een prachtige brasserie, waar je niet duur en lekker kunt eten. De brasserie ligt naast het zwembad en bij de jeu de boules banen. Een tip: Na het eten even genieten van de rondleiding door het kasteel! Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd. Van een gezellige pubquiz tot een actieve raftingtocht op de rivier de Allier. Ook zijn vanaf de camping prachtige fiets- en wandeltochten uitgezet. Enkele van deze tochten lopen door het natuurpark van de Livradois. En wil je enkele schitterende foto’s van de vakantietent uit de lucht maken? Vanaf het zweefvliegveld is er de mogelijkheid om voor een geringe prijs een rondvlucht over het kasteel en de camping maken en daarbij de mooiste plaatjes schieten.

Je kunt hier overnachten in een luxe safari lodge tent op schitterende grote plaatsen van wel 150 m2  met uitzicht op het kasteel. De perfecte combinatie van het comfort van een hotelkamer en het kamperen in de natuur.

Info/boek via Juliette vakanties
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 929 KM

Château camping la Grange Fort, Les Pradeaux, France
© Huren op de Camping All rights reserved