Camping Colleverde

Italië - Toscane - Siena


Camping Colleverde is een mooie camping, centraal gelegen in Toscane. De camping ligt slechts twee kilometer van het centrum van de geweldige cultuurstad Siena. Een bezoek aan deze prachtige stad kan tijdens je vakantie uiteraard niet ontbreken. Op slechts 100 meter van de camping vind je de bushalte, waarmee je naar het centrum van de stad kunt gaan. Een bezoek aan de kathedraal Duomo di Siena, het Piazza del Campo en het beklimmen van de Torre del Mangia is zeker een aanrader. En ook Pisa en Florence mag je niet missen. De camping is de perfecte uitvalsbasis om deze prachtige steden te verkennen.
Op de camping is een groot zwembad met een diep en ondiep gedeelte. Bij het zwembad zijn voldoende ligbedden aanwezig en er is een barretje, waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje. Het dragen van een badmuts is verplicht en het zwembad is (als het weer het toelaat) geopend van 1 juni tot 1 september. Op de camping is een restaurant met een traditionele steenoven. Je kunt plaatsnemen op het terras en genieten van een heerlijke lunch of Italiaanse pizza. En er is een klein winkeltje, waar je terecht kunt voor de belangrijkste boodschappen en verse broodjes.

Op Camping Colleverde kun je overnachten in een Wood tent, geschikt voor maximaal vijf personen. Het sanitair is dichtbij, dus je hoeft niet ver te lopen.

Info/boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Groot
vanaf Utrecht 1411 KM

Camping Siena Colleverde, Strada di Scacciapensieri, Siena, Italië
© Huren op de Camping All rights reserved