Camping d'Arpheuilles

Frankrijk - Loire - Saint Paul de Vezelin


Camping d'Arpheuilles is een rustige gezinsvriendelijke camping gelegen in een prachtige omgeving aan het meer van Villerest. Dankzij meer dan 6.000 kilometer gemarkeerde paden kun je vanaf de camping verschillende mooie wandel-, fiets- en mountainbiketochten maken. De omgeving staat bekend om zijn kaas, Fourme de Montbrison, en om zijn wijnen, zoals de côtes Roannaise en de côtes du Forez. Camping d’Arpheuilles is ideaal gelegen om een bezoek te brengen aan Lyon, Clermont-Ferrand en Saint-Etienne.
De camping heeft een schaduwrijk privézandstrand waar de kinderen kunnen spelen, zwemmen en ook kanoën op het meer. Kampeerders kunnen hun eigen boot meenemen. ‘s Avonds kun je op het strand aan een kampvuur zitten, maar je kan ook erg goed vissen in en op het meer.
Op de camping is een verwarmd zwembad met kinderzwembad en een aparte bar voor een drankje of een ijsje. Ook is er een restaurant met terras en is er de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Tevens is er een speeltuin, minigolfterrein, pingpongtafel, sportterrein, petanqueterrein, tafelvoetbal, beachvolleyterrein en in het hoogseizoen is er animatie. Daarnaast mag je diverse gezelschapsspellen gebruiken.

Je kunt hier overnachten in een safaritent met maximaal vijf personen of in een houten chalet of stacaravan met maximaal 6 personen.

Boek via camping
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 955 KM

Camping d'Arpheuilles, Saint-Paul-de-Vézelin, France
© Huren op de Camping All rights reserved