Camping de Boerinn

Nederland - Utrecht - Kamerik


Camping de Boerinn is een camping in boerderijsferen midden in de mooie en ruime omgeving van het Groene Hart op drie kilometer afstand van Woerden en één kilometer van Kamerik. Tijdens de schoolvakanties wordt er gezorgd voor een animatieprogramma vol activiteiten zoals boogschieten, poldersporten en knutselen. Naast het programma is er altijd iets te doen, zoals knuffelen met de dieren en spelen in het stro. Bij Camping de Boerinn is voor ieder wat wils; de perfecte camping voor gezinnen met kinderen. In het restaurant ben je welkom om een lekkere kop koffie met gebak te bestellen. In de ochtend kun je bij de receptie verse broodjes of croissantjes af halen.
Als campinggast heb je het gehele campingseizoen de mogelijkheid om gratis te kanovaren, suppen en klompengolven, mits deze beschikbaar zijn.

Bij Camping de Boerinn kun je naast kamperen ook overnachten in één van hun accommodaties. Er zijn trekkershutten voor drie personen met uitzicht over de polder. Wil jij graag extra luxe kamperen? Kies dan voor een safaritent met 5 bedden, een ingerichte keuken en een eigen badkamer.

Boerderij de Boerinn is buiten de schoolvakanties tevens gericht op het faciliteren van evenementen en activiteiten. De stiltetijd is dan ook 00:00 uur in plaats van 22:00 uur.

 

Naar campingwebsite
(safari)tent - trekkershut
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 24 KM

Camping de Boerinn, Mijzijde, Kamerik, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved