Camping de Meibeek

Nederland - Gelderland - Ruurlo


Camping de Meibeek is midden in de Achterhoek gelegen, tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes. Hier lijkt de drukte van de stad ver weg. De ruim opgezette camping met veel groen, het gezellige terras, het verfrissende zwembad dragen bij aan een prettig verblijf. De gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid die zo typerend zijn voor de Achterhoek zul je zeker in deze omgeving aantreffen. Wandelend, per fiets of in de kano kun je het gevarieerde coulisselandschap van de Achterhoek optimaal beleven. Geniet van de mooie natuur en de dieren die hierin leven; wie weet kom je oog in oog te staan met een koppeltje reeën!
Camping de Meibeek is van alle gemakken voorzien. Speciaal voor de kleintjes tot 6 jaar is een kinderafdeling ingericht. Kinderen zullen zich opperbest vermaken in het verwarmde buitenzwembad, de speeltuin met prachtige boomhut of bij de dierenweide.

Nieuwsgierig? Je kunt hier overnachten in een mobile home, mooie bungalow, trekkershut, A-huisje of safaritent met maximaal zes personen

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 126 KM

Camping de Meibeek, Branderveenweg, Ruurlo, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved