Camping de Norgerberg

Nederland - Drenthe - Norg


Camping de Norderberg is gelegen in de driehoek Drenthe, Groningen en Friesland. Deze luxe camping ligt midden in de natuur aan de rand van het sfeervolle en bruisende dorpje Norg. Je maakt er prachtige fietstochten door het beekdallandschap of wandelingen door de bossen rondom de camping. Ook op cultureel gebied bevind je je hier in het middelpunt van het Noorden. Veenhuizen, het gevangenisdorp waar je jezelf in een levende historie waant. Het Drents museum in Assen, het Gronings museum maar ook vele kleinere musea. Zeker een bezoek waard zijn ook de kleine galerietjes en culturele evenementen. Je zult je verbazen..
Doordat de camping in het bos ligt krijg je op de Norgerberg gegarandeerd het ultieme vakantiegevoel. Nog meer vakantiegevoel? Vanaf het terras bij de kantine heb je zicht op het zwembad met schuifdak. Hierdoor zwem je bij slecht weer binnen maar met mooi weer is er een heerlijk buitenbad. De camping heeft ook een speeltuin, kinderrecreatie en een kantine met bibliotheek en spelletjes om binnen lekker te spelen bij minder mooi weer. Maar ook een gezellig restaurant, snackbar, hogenoodwinkel, elke ochtend vers gebakken broodjes en een krantje om bij wakker te worden. Relaxen, spelen, sporten, ravotten en de prachtige natuur of ….genieten van even helemaal niets. Tijdens de schoolvakanties is dit de perfecte plek voor gezinnen. In het voor- en naseizoen kunnen senioren en natuurliefhebbers optimaal genieten van een aangename rust.

Je kunt hier overnachten in verschillende type accomodaties tot 12 personen. Van stoer tot luxe en glamping, en van basic tot comfortabel. Van een luxe wellness bungalow voor 12 personen met privé sauna en bubbelbad tot een safaritent of boomhut.

Info/boek via camping
(safari)tent - trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 177 KM

Camping Norgerberg, Langeloërweg, Norg, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved