Camping de Vijverhof

Nederland - Gelderland - Ommeren


Camping de Vijverhof is gelegen in de Betuwe. Je kampeert hier bij de boer dus dat betekent lekker rondscharrelen tussen de kippen of met de skelter over het erf scheuren. De omgeving leent zich perfect voor prachtige fietstochtjes langs de meest mooie plekjes van de Betuwe. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige rivieren, boomkwekerij of fruitbomen.
De camping heeft verschillende voorzieningen en activiteiten. Voor gezamenlijk tijdverdrijf en vermaak vindt je in recreatieruimte “De Herberg” een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf vindt u meerdere skelters waar alle kinderen gebruik van mogen maken. De speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Ook het kleinvee op de kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten en schapen houden de kleintjes gegarandeerd de hele dag zoet. In het hoogseizoen is er zelfs animatie voor de kinderen.

Je kunt hier overnachten in een luxe chalet, in een van de twee stacaravans of in een vakantiehuis met maximaal vijf personen.

Boek via camping
(sta)caravan - huisje
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 57 KM

SVR Camping de Vijverhof, Ommerenveldseweg, Ommeren, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved