Camping des Alouettes

Frankrijk - Limousin - Cognac-la-Forêt


Camping des Alouettes is een gezellige kleinschalige familiecamping gelegen aan de bosrand, net buiten het dorp Cognac-la-Forêt. Antonie en Jolanda heten je graag van harte welkom en laten je genieten van de camping en de glooiende, landelijke, franse omgeving. Hier geniet je van zon, natuur, stilte, cultuur, sterrenhemel, lokale markten, vogels en weilanden met natuurlijk de Limousin - koeien. Geen massatoerisme, geen stress en voor alle leeftijden veel te doen en te zien. Op loopafstand van de camping ligt een prachtige zwemplas met zandstrand. Naast de zwemplas ligt een vijver voor de visliefhebber met een mooi uitzicht over de omgeving. Hier kun je in alle rust een hengeltje uitwerpen.
Op de camping is een verwarmd zwembad met speciaal voor de kleintjes een ondieper deel. Ook is er een speelweide met voetbaldoeltjes, schommel, badminton-/volleybalnet en klimrek en de kleine natuurontdekkers kunnen zich ook prima vermaken in het bamboe-bos aan de rand van het campingterrein. Kortom: volop speelplezier!
Op de camping is een gezellig terras met luifel waar je s'avonds lekker kunt eten of kunt genieten van een ijsje, de rust en van de sterrenhemel.

Je kunt hier overnachten in een tunneltent van De Waard met maximaal vijf personen of in een stacaravan met maximaal zes personen.

Boek via camping
(sta)caravan - (safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 890 KM

Camping des Alouettes, Les Alouettes, Cognac-la-Forêt, France
© Huren op de Camping All rights reserved