Camping Domaine Le Peyral

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - La salvetat sur agoût


Camping Domaine Le Peyral is een gezellige familiecamping te midden van de Zuid-Franse natuur in het Parc Natural du Haut Langedoc. De camping ligt op een prachtig bosrijk domein van 12 hectare waarvan 3 ingericht als camping. Een groene oase met zeer ruime kampeerplekken en bijzondere accommodaties. Je kunt er ontsnappen aan de alledaagse hectiek en volledig tot rust komen met familie, vrienden of gewoon alleen. Terug naar de basis en dicht bij de natuur.
Drie keer per week kun je er aanschuiven voor een gezellige maaltijd. Ook worden er op de camping verschillende outdoor activiteiten georganiseerd voor jong en oud en is er wekelijks een spelletjesmiddag.
De camping heeft een speelveld met trampoline, pinpongtafel, petanqueveld en een speelhuisje waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Er is daarnaast rondom de camping veel natuur waar kinderen hutten kunnen bouwen en alle ruimte hebben om te ravotten.
Le Peyral is een rustig gelegen camping in een bosrijke omgeving, waar je wakker wordt met de vogeltjes die fluiten. Heerlijk om te genieten van de natuur, frisse lucht en heldere sterrenhemel. Ook al benieuwd naar deze magische plek?

Je kunt hier een lodgetent, stacaravan of minihuisje op wielen huren tot maximaal zes personen.

Boek via camping
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1204 KM

34330 La Salvetat-sur-Agout, France
© Huren op de Camping All rights reserved