PLUS camping

Camping du Pont de Braye

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Chastanier


Du Pont de Braye is een eco-vriendelijke rustige natuurcamping tussen Aubrac en Cevennen. Gelegen aan de rivier de Chapeauroux, waarin je kunt vissen en zwemmen. De camping ligt vlakbij Langogne en op slechts 5 kilometer van het grote meer van Naussac. Je kunt hier in de omgeving prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken. Ook kun je in de buurt vissen, klimmen, canyoning of kanoën.
Op de camping is een bar, speeltuin, tafelvoetbal, pingpongtafel, schaakspel, kruidenierswinkeltje en er is de mogelijkheid tot het afhalen van maaltijden en er is fietsverhuur. Tijdens de zomerperiode (juli en augustus) worden er wekelijkse diverse activiteiten georganiseerd zoals wandelingen, jeu de boules-wedstrijden, tafelvoetbal- en pingpongtoernooien, kanovaren of een ander natuuruitje. Soms is er ook entertainment zoals een schaakactiviteit, Mojito-feest, openluchttheater, een klein concert of er worden verhalen verteld.

Je kunt hier overnachten in een eco lodge, mongoolse yurt, huisje, coco sweet of in een luxe tent met maximaal zes personen.

 

Boek direct Naar campingwebsite
(safari)tent - huisje
Speeltuin
6 personen
Klein
Aan rivier
vanaf Utrecht 1064 KM

Camping éco-responsable du Pont de Braye (48), Chastanier, France
© Huren op de Camping All rights reserved