Camping en Vakantiepark de Witte Berg

Nederland - Overijssel - Ootmarsum


Vakantiepark De Witte Berg is een 5 sterren camping gelegen in de grensregio rondom het pittoreske kunststadje Ootmarsum. De natuurrijke omgeving is kenmerkend vanwege smalle beekjes, glooiende heuvels, groene weilanden, heide en historische boerderijen die vaak in Saksische stijl gebouwd zijn. Via het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk kun je de omgeving verkennen. Je kunt zelf fietsen meenemen, maar deze zijn natuurlijk ook op de camping te huur. Een bezoek aan het nabijgelegen natuurgebied Springendal is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers. Het gebied kenmerkt zich door een structuur van heide, bossen en waterbeekjes. Dit stukje Twente bij Ootmarsum heeft als bijnaam ‘De tuin van Nederland’.
Op de Witte Berg vind je tal van faciliteiten voor jong én oud. Beleef waterpret in het binnen- en buitenzwembad of bij de natuurlijke zwemvijver mét watertrampoline . Schuif daarna gezellig aan in restaurant Bie Heintje en geniet op het zonnige terras van een hapje en een drankje. Kinderen vermaken zich urenlang in de indoor speeltuin of de centrale speeltuin met airtrampoline bij het restaurant. In de vakantieperiodes is er een enthousiast animatieteam aanwezig om de kids te vermaken. Ook vissen, midgetgolfen en trekker rijden behoren tot de mogelijkheden van De Witte Berg. Bovendien maak je op de hele camping gebruik van gratis WiFi.

Je kunt hier overnachten in een bungalow, tourcaravan, chalet, boslodge, tentvilla of in groepsaccommodatie de Heerdink Hoeve.

Info & Boeken via camping
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 144 KM

Camping en Vakantiepark De Witte Berg, Wittebergweg, Oud Ootmarsum, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved