Camping Huttopia Lac de la Siauve

Frankrijk - Auvergne - Lanobre


Camping Huttopia Lac de la Siauve is gelegen in het hart van de Auvergne, aan de oever van een meer en op enkele kilometers van de vulkanen. Ontdek ook de groene landschappen, rivieren, overvloedige bossen, de kleine dorpjes en de kastelen die de omgeving biedt.
De camping beschikt over een verwarmd en overdekt zwembad en peuterbad. Rondom het zwembad nodigt het mooie houten terras je uit om te ontspannen met ligstoelen en parasols. Het terras biedt je niet alleen een prachtig uitzicht maar je kunt er ook terecht voor een drankje, een ijsje of een apperitief. s Avonds kun je genieten van lekkere hamburgers of heerlijke zelfgemaakte pizza’s.
Ben je een fan van zwemmen in de natuur? Het meer van Bort-les-Orgues is te voet bereikbaar direct vanaf de camping. In de zomer is er toezicht op het strand, zodat iedereen veilig kan zwemmen. Er zijn ook veel watersportactiviteiten om uit te proberen op het meer tijdens je verblijf.

Op Camping Huttopia Lac de la Siauve beleef je een magische vakantie in een kant-en-klaar kampeerverblijf. In een tent van linnen en hout, een chalet of een stacaravan, verblijf in alle comfort en ga er even helemaal tussenuit!

Boek via Huttopia
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
Aan meer
vanaf Utrecht 959 KM

Camping Huttopia Lac de la Siauve, Rue du Camping, Lanobre, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved