Camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel

Frankrijk - Midi Pyreneeën - Vindrac-Alayrac


Camping Huttopia Pays de Cordes sur Ciel ligt in een prachtige groene omgeving met uitzicht op de omliggende heuvels en het beroemde middeleeuwse dorp Cordes sur Ciel, dat op de Franse monumentenlijst staat. Je zult meteen gecharmeerd zijn van de pittoreske straatjes, de prachtige uitzichten en unieke winkeltjes. Hier in het hart van de Tarn, vlakbij Albi, is het landelijke decor doorspekt met schilderachtige dorpjes en uitgestrekte Gaillac-wijngaarden. Rondom de camping komen zowel de ervaren sporters als de beginners volop aan hun trekken. Of je nou lopend, fietsend of over het water het landschap bekijkt, de betovering is gegarandeerd.
Op de camping is een verwarmd buitenzwembad en peuterbad en een grote, houten terras dat uitgerust is met ligstoelen en parasols. In de naastgelegen speeltuin en café-bar kun je tussendoor genieten van een lekker ijsje. En heb je zin in wat entertainment? Dat kan! Geniet dan in juli en augustus van de Huttopia thema-avonden, deze zorgen 6 dagen per week voor onvergetelijke momenten. Iedere week is er live muziek, een show en openluchtbioscoop.

De comfortabele canvas en/of houten accommodaties (tent, chalet, pipowagen) bieden plaats voor maximaal zes personen en liggen midden in de natuur en bieden mooi uitzicht op de omliggende heuvels. 

Boek via Huttopia
(sta)caravan - (safari)tent - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1121 KM

Huttopia Pays de Cordes sur Ciel, Vindrac-Alayrac, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved