Camping la Bastide en Ardèche

Frankrijk - Ardèche - Sampzon


Camping la Bastide en Ardèche is gelegen aan de bekendste rivier van dit gebied, dichtbij het gezellige dorpje Vallon Pont d’Arc. Het ruige landschap van de Ardèche kenmerkt zicht door de uitgestrekte bossen, rotsformaties, wijngaarden, zonnebloemvelden en middeleeuwse dorpjes. Deze spannende omgeving is het absoluut waard om te verkennen met een fiets, kano of tijdens een canyontocht.
De rivier Ardèche met zandstrand is een absolute meerwaarde van deze camping, je kunt zelfs direct vanaf de camping kanovaren. Het terrein van la Bastide is begroeid met allerlei bomen, struiken en planten. Deze beplanting geeft de camping een natuurlijke sfeer en zorgt in de warmste maanden voor beschutting.
Op de camping is genoeg vertier; een groot verwarmd zwembad met 2 glijbanen, speeltoestellen, sportvelden, jeu-de-boulesbanen, tafeltennistafels, poolbiljart, campingwinkel en van mei tot september is er een Nederlandssprekend recreatieteam aanwezig. Ook is er een sfeervolle bistro waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het avondeten. Op het terras onder de Franse zon is het heerlijk genieten met vrienden en familie van de lekkerste gerechten, sorbets en pizza's.

Je kunt hier overnachten in een mobile home met maximaal zes personen.

Boek via RCN
(sta)caravan
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Groot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1100 KM

Camping RCN la Bastide en Ardeche, D111, Sampzon, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved