Camping la Bretonnière

Frankrijk - Vendée - Saint-Julien-des-Landes


Camping la Bretonnière is een heerlijke familiecamping gelegen in de Franse Vendée. Een plek waar kamperen hand in hand gaat met avontuur en ontspanning in de natuur. De kinderen hoeven zich hier niet te vervelen want er zijn twee zwembaden. Deze hebben een verschuifbaar dak dus ook wanneer het een dagje wat minder zonnig is kan er toch gezwommen worden. Een van de twee zwembaden is zelfs verwarmd en er is een apart kinderbad voor de allerkleinsten.
Dankzij de ligging vlakbij de Atlantische Kust (slechts 12 kilometer) wissel je het zwembad gemakkelijk af met een middag op het strand of een middag aan het meer van Jaunay. Ben je een visliefhebber? Dan moet je hier zijn, want dit meer staat bekend als een echte vishotspot. Al is het ook een toplocatie om een nieuwe watersport uit te proberen of je te wagen aan een wandel- of fietsroute. Tip: op de camping kun je een mountainbike huren en vragen om een route langs of in de buurt van het meer. Tijdens een vakantie op La Bretonniere komen kinderdromen uit. Zo zet het Nederlandstalige animatieteam in het hoogseizoen de leukste activiteiten op het programma. Van knutselen in de kidsclub tot aan voetbaltoernooien met de hele camping, vakantievriendjes zijn hier zo gemaakt. Schuif na een actieve middag gezellig aan bij een thema-avond zoals de Moules-Frites (mosselen met friet) avond.

Je kunt hier overnachten in een De Waard Safatitent met maximaal 5 personen. De tent heeft een compleet uitgeruste keuken met Nespresso apparaat en een ruime veranda met bbq. Er zijn 2 slaapkamers, eentje met een tweepersoonsbed en de andere met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Maar je kunt van beide slaapkamers ook gemakkelijk één slaapkamer maken door het tentdoek op te rollen. Om het kampeergevoel te behouden, ga je voor je toiletbezoek gewoon naar het sanitairgebouw zoals je dat van kamperen gewend bent.

Ook kun je hier via Glamping4all overnachten in een safaritent (met sanitair) voor maximaal zes personenn.

Boek via Budget Glamping Boek via Glamping4all
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 921 KM

Camping Paradis la Bretonnière, La Bretonnière, Saint-Julien-des-Landes, France
© Huren op de Camping All rights reserved