Camping La Douane

België - Namen - Bohan


Camping La Douane staat voor authentiek kamperen, kamperen zoals kamperen bedoeld is: ongedwongen, familiaal en gezellig voor alle kampeerders. Je kunt er vissen (met een vergunning) of zwemmen in de rivier en erna kun je de BBQ aansteken en heerlijk eten. In het hoogseizoen kun je ook terecht voor een smakelijk frietje. De omgeving van Camping La Douane leent zich voor prachtige wandelingen, fiets- en MTB-tochten. Op de camping is er allerlei info te verkrijgen voor leuke en actieve uitstapjes. In het pittoreske dorpje Bohan op 200 meter afstand zitten een supermarkt, bakker, slager, gezellige terrasjes en restaurantjes. In het hoogseizoen zijn er veel evenementen zoals een groot kampvuur, vuurwerk en diverse markten.
's Avonds kun je genieten van een vuurtje stoken in een vuurkorf, terwijl je naar de bergen tuurt met zijn prachtige bossen.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Boek via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 309 KM

Rue de France 26, 5550 Vresse-sur-Semois, België
© Huren op de Camping All rights reserved