Camping La Garenne

Frankrijk - Ardèche - Saint-Laurent-du-Pape


La Garenne is een kindvriendelijke camping, gelegen in de Franse Ardèche, een ideaal gebied voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen (in het hoogseizoen kun je op de camping een fiets of mountainbike huren). De camping ligt aan de rand van een bos en slechts vijf minuten van een dorpscentrum, waar je een bakker, slager en tabakswinkel kunt vinden en drie kilometer van een aantal grote supermarkten en restaurants in het middeleeuwse stadje La Voulte-sur-Rhône.
De camping heeft een groot zwembad van maar liefst 320 m2. Voor de kleine kinderen is er een leuk peuterbad met een aantal miniglijbanen. Het zwembad wordt verwarmd door de zon en is dagelijks geopend. Een hapje eten doe je in het campingrestaurant met afhaalmogelijkheid. 
Camping La Garenne heeft een Nederlands animatieteam met een uitgebreid programma. Denk hierbij aan moonlight-swimming, livemuziek of een playbackshow voor de hele familie. De kleintjes kunnen samen pannenkoeken of pizza’s bakken of lekker knutselen. De oudere kinderen kunnen meedoen aan speurtochten, vossenjachten of sportwedstrijden. En volwassenen? Die kunnen deelnemen aan de wijnproeverijen die georganiseerd worden.

Je kunt hier diverse typen safaritenten (sommige met eigen sanitair) huren met maximaal zes personen.

Boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1013 KM

Camping La Garenne, Montée de la Garenne, Saint-Laurent-du-Pape, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved