PLUS camping

Camping La Grande Veyière

Frankrijk - Dordogne - Molières


Camping La Grande Veyière is een kleinschalige eco-vriendelijke natuurcamping in de prachtige Dordogne streek. De camping ligt net buiten de platgelopen toeristische paden, midden in de natuur en de bossen, op het einde van een doodlopende weg. In de omgeving vind je prachtige kastelen, abdijen, grotten, vestingsteden en middeleeuwse dorpjes zoals Sarlat, Bergerac en Monpazier. Ook voor een actieve vakantie ben je in deze omgeving aan het juiste adres. Je kunt er kanoën, zwemmen of een boottochtje maken. Ook zijn er tal van aangegeven paden die wandelaars, fietsers, mountainbikers of ruiters door de mooie natuur leiden.
Op de camping is een zwembad, een winkeltje, gemeenschappelijke barbecueruimte, een speeltuin, een multisportterrein, petanquebaan en pingpongtafel. Ook is er een bar met tv en gratis wifi en je kunt er een potje poolen, tafelvoetballen of een gezelschapsspelletje spelen. In juli en augustus is er geregeld animatie, wordt er één keer per week een thema- en muziekavond georganiseerd en kan je dagelijks snacks afhalen.

Je kunt hier overnachten in een sahara tent met maximaal 4 personen of in een stacaravan of lodge met maximaal 5 personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Middelgroot
vanaf Utrecht 1039 KM

Camping La Grande Veyière, Molières, France
© Huren op de Camping All rights reserved