Camping La Perle

Frankrijk - Limousin - Saint-Médard-la-Rochette


Camping La Perle is een kleine overzichtelijke en zeer goed onderhouden camping waar de eigenaren met liefde en gastvrijheid hun gasten ontvangen. De camping ligt in het mooie Creuse, één van de departementen in de regio Limousin. Het gebied ontleent zijn naam aan de rivier de Creuse, welke op 10 minuten lopen van de camping ligt. Ook andere rivieren, zoals de Gartempe, de Taurion, de Tardes en de Petite Creuse kronkelen door het beboste landschap. Bovendien zijn er talloze meren waarvan enkele een (zand)strand hebben. Heerlijk om te zonnebaden!
Op de camping zijn twee gemoderniseerde sanitairgebouwen, een verkoelend zwembad met kinderbad, een restaurant, een jeu boules baan en een gloednieuwe receptie. Aan de kinderen is uiteraard ook gedacht, zij zullen het zeker naar hun zin hebben. Vriendjes maken gaat snel en daarna is het lekker spelen in de speeltuin, op de trampoline of de diertjes voeren bij de kinderboerderij.
In de omgeving is vanalles te doen. Je kunt sporten (zwemmen, fietsen, wandelen, paardrijden), genieten van pittoreske Franse dorpjes of jezelf gastronomisch laten verwennen (uiteraard met gerechten met verse streekproducten). De leukste ‘activiteit’ is misschien wel liggend in het gras staren naar de blauwe hemel. Met een beetje geluk zie je kraanvogels in grote aantallen over de camping vliegen.

Op La Perle staan bungalowtenten en (grote) safaritenten met een ruime badkamer, voor 4 personen, met vrij uitzicht. Autovrije zone voor de safaritenten.

Info & Boeken via Juliette vakanties
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
4 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 868 KM

Camping la Perle, Route de Lavaveix, Saint-Médard-la-Rochette, France
© Huren op de Camping All rights reserved