Camping Lansbulten

Nederland - Gelderland - Aalten


Charme camping Lansbulten is een echte familiecamping rustig gelegen in de Gelderse Achterhoek op slechts 1400 meter van het pitoreske Aalten. In de directe omgeving is vanalles te beleven. Je kunt er mooiste wandel- en fietstochten maken, een dagje naar Duitsland of een leuk stadje bezoeken. Op 3 kilometer ligt vestingstadje/Boekenstad Bredevoort (met een grote recreatieplas), op 8 kilometer Dinxperlo en op 10 kilometer liggen Winterswijk en Varsseveld. Zin om lekker uiteten te gaan? Restaurant Karpermeer ligt op amper 50 meter van de camping. En houd je van vissen? Dan zit je helemaal goed. Langs de camping loopt een viswater waar karpers worden gevangen van wel 65 cm. Visvergunningen te verkrijgen bij de receptie.
De kinderen hoeven zich in de zomer niet te vervelen. Camping Lansbulten beschikt over een speeltuin, dierenverblijf en een klein verwarmd zwembad met peuterbad waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen. Spring er op los op het springkussen, speel een spelletje tafeltennis of voetbal met vriendjes en vriendinnetjes of huur een skelter en ga op verkenning uit op de camping. In de zomer wordt er (beperkte) animatie aangeboden en worden er activiteiten georganiseerd, van schminken, broodjes bakken tot huifkartochten.

Je kunt hier diverse accommodaties huren voor maximaal 5 personen: een Noorse blokhut, een safaritent, een trekkershut of een luxe Chalet.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut - huisje
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Groot
vanaf Utrecht 120 KM

Camping Lansbulten, Eskesweg, Aalten, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved