Camping L'ardechois

Frankrijk - Ardèche - Gluiras


Camping L'ardechois is een familiecamping met de perfecte combinatie van Franse charme en Nederlandse leiding te midden van de paradijselijke natuur van Zuid-Frankrijk. Het is echt de moeite waard om in de auto te stappen en het "plateau" op te rijden. Daar vind je onder andere de oude vulkaan "Gerbier du Jonc", een waterval met vulkanisch gesteente: de "Cascade de Ray Pic" en de hoogste berg van de Ardeche: de "Gebier du Jonc". Ook erg leuk is een bezoek aan het toeristische stadjes Privas en Aubenas.
De regio Ardèche mag dan vooral beroemd zijn om de gelijknamige rivier, maar het beeldschone, kleinere riviertje de Glueyre mag er ook zijn. Camping l’Ardechois ligt aan dit kraakheldere riviertje waarin je kunt zwemmen, vissen en bootje varen.
Centraal op het goed onderhouden, in terrassen opgedeelde terrein ligt een mooi zwembad met een apart, ondiep peuterbad. Op de camping worden vooral in het hoogseizoen leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd. Ook kun je mee met kano- en klimtochten in de schitterende omgeving. Met het gezellige restaurant, het jeugdhonk en de speeltuin is deze camping echt een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen.

Je kunt hier overnachten in een chalet, stacaravan of bungalow met maximaal zeven personen.

Boek via Suncamp
(sta)caravan - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1041 KM

Camping L'ardechois, Camping Ardechois, Route de la Glueyre, Gluiras, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved