Camping Le Clos Bouyssac

Frankrijk - Midi Pyreneeën - Touzac

Last minute 4 persoons (safari)tent
van 11-05-2024 tot 18-05-2024
Week (za-za) € 685,00

Inclusief opgemaakte bedden bij aankomst.

Vraag reservering aan
Last minute 1 persoons huisje
van 11-05-2024 tot 18-05-2024
Week (za-za) € 330,00

Chalet inclusief opgemaakte bedden bij aankomst!

Vraag reservering aan

Familiecamping Le Clos Bouyssac is een paradijsje dat juist ten zuiden van de Dordogne ligt, in de Lotvallei in Zuid-Frankrijk. Een heerlijke camping tussen de beboste heuvels en de gelijknamige rivier de Lot. Of je nu wilt dobberen op het water, pootjebaden, zwemmen, kanoën of vissen, de rivier de Lot biedt eindeloos plezier voor alle leeftijden. Er is een sportveld, een klein speeltuintje, en een heerlijk groot zwembad met verhoogd solarium, voldoende ligbedden en parasols, en voor de kleintjes hun eigen kleuterbadje. Geen zin om altijd zelf te koken? Dan is er het restaurant waar de eigenaresse de sterren van de hemel kookt met zoveel mogelijk biologische producten (ook vegetarisch), een plat de jour of pizza. En natuurlijk zijn er de snacks. Eten kan op koelere avonden in het bibliotheek-restaurant (met houtkachel), of op zwoele avonden op één van de gezellige terrassen. Waarvan één direct bij de bar, met biertjes van de tap, lekkere lokale wijnen en de verrassende cocktails. In het hoogseizoen is er op vrijdagavond de gezamenlijke BBQ.
De Lot vallei ontdekken? Meteen vanaf de camping kun je in alle rust wandelen in een stille, prachtige omgeving of je gaat op de fiets naar Chateau de Bonaguil of het middeleeuwse stadje Puy L’Éveque, of gewoon lekker door de natuur. Er is veel te ontdekken, kastelen, grotten, oude stadjes met hun weekmarkt, brocantes of zwoele zomeravondmarkt waar je met de inwoners van het dorp aan een lange tafel kunt genieten van het heerlijke lokale eten, het wijntje en de Franse gastvrijheid.

Le Clos Bouyssac beschikt over de volgende accommodaties:
- Safaritenten, 6-Persoons én 4-persoons. O.a. met originele Franse vintage meubels ingericht en voorzien van echte bedden, keuken en sanitair. Terras met picknicktafel, buitenkeuken en twee lekkere ligstoelen. Een grasveldje om te zitten of te spelen en uitzicht over de camping én de rivier maken het compleet.
- Belltenten, 6-persoons. Romantisch kamperen naast de rivier. Twee compleet ingerichte tenten. Een romantische tent voor de ouders en een tent voor de kinderen waar ook voldoende ruimte in is om er in te kunnen spelen. Échte bedden. Met buitenkeuken en picknicktafel voor etentjes bij de vaak prachtige zonsondergang.
-Chalets, 5 persoons. Twee slaapkamers, echte bedden. Een woongedeelte met ingerichte open keuken. Eigen sanitair en terras met picknicktafel om gezellig buiten te eten. Bij het chalet een veldje met twee ligstoelen en speelruimte voor de kinderen. Prachtig uitzicht over de camping en de rivier.

Boek via camping
(safari)tent - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1077 KM

Camping Le Clos Bouyssac, D65, Touzac, Lot, France
© Huren op de Camping All rights reserved