Camping Le Mas de Mourgues

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Vauvert


Camping Le Mas de Mourgues is een kleinschalige sfeervolle camping gelegen in de Languedoc-Roussillon. Met zo’n prachtige groene ligging in de natuur is de omgeving van Mas de Mourgues populair onder fietsliefhebbers. Rondom de camping liggen de mooiste routes op je te wachten. Een absolute aanrader is de fietsroute naar het stadje Vauvert of een mooie tocht tussen de wijnvelden. Wil je een dag naar het strand? Stap dan in de auto. Na een half uur rijden sta je al met je voeten in het zand en rol je je handdoek uit aan de Middellandse Zee. Camping Le Mas de Mourgues is de ideale plek wanneer je de massa graag ontwijkt en wilt proeven van het lokale Franse leven. Zo toveren de eigenaren hier elke week een maaltijd uit de streek op tafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van mosselen met friet? Schuif aan op het fijne terras en ontmoet meteen leuke medekampeerders. Op het terras kun je trouwens ook elke dag genieten van een Happy Hour: twee drankjes voor de prijs van één. Dat is pas echt vakantie!
Overdag vermaken de kids zich met de Nederlandstalige animateurs en maken ze nieuwe vakantievriendjes. Ook is er een speeltuin aanwezig en een klein maar fijn zwembad.

Je kunt hier overnachten in een De Waard Safatitent met maximaal 5 personen. De tent heeft een compleet uitgeruste keuken met Nespresso apparaat en een ruime veranda met bbq. Er zijn 2 slaapkamers, eentje met een tweepersoonsbed en de andere met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Maar je kunt van beide slaapkamers ook gemakkelijk één slaapkamer maken door het tentdoek op te rollen. Om het kampeergevoel te behouden, ga je voor je toiletbezoek gewoon naar het sanitairgebouw zoals je dat van kamperen gewend bent. Wanneer je voor het eerst overnacht in een safaritent op Mas de Mourgues is er één ding dat meteen opvalt: de bloemen en planten. Prachtig gekleurde exemplaren rondom elke accommodatie stelen hier de show.


Boek via Budget Glamping
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1175 KM

Flower Camping Le Mas de Mourgues | Camargue, Vauvert, France
© Huren op de Camping All rights reserved