PLUS camping

Camping le Pech Charmant

Frankrijk - Dordogne - Les Eyzies


Camping Le Pech Charmant is een kleinschalige familiecamping gelegen in het hartje van de Dordogne, slechts 20 km van Sarlat. De camping ligt aan de zonnige zuidkant van een heuvel op slechts 2 km van het bekende dorpje Les Eyzies. Dit dorp is wereld beroemd vanwege de vele prehistorische grotten en schilderingen.
Op slechts 5 tot 25 km afstand bevinden zich talrijke kastelen, parken, middeleeuwse stadjes en -burchten.
Ook is het in de heuvelachtige omgeving heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, kanoen of vissen in de rivieren de Vezere of de Dordogne. Op de camping is een zwembad met peuterbad en een aparte ligweide met jacuzzi en sauna. Ook is er een sportveld, speeltuin, jeu de boulesbanen, tafeltennis, kinderboerderij, bar, snack, pizza's en thema-maaltijden (table d'hote) en een aktiviteitenprogramma.

Huur hier een safaritent of chalet voor maximaal zes personen, een tunneltent voor maximaal vijf personen of verschillende type stacaravans met maximaal zeven personen. De camping verhuurd op 200 meter van de camping tevens een zeer ruim traditioneel gebouwd woonhuis voor maximaal zeven personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
> 6 personen
Middelgroot
vanaf Utrecht 1015 KM

Camping Le Pech Charmant, 24620 Les Eyzies, France
© Huren op de Camping All rights reserved