Camping l'Eau Vive

België - Luxemburg - Martelange


Camping l'Eau Vive is gelegen in een prachtig stukje natuur in het zuiden van de Ardennen. Proef de sfeer van deze bijzondere camping waar je tot rust komt. In het hoogseizoen kun je een duik nemen in het verwarmde zwembad met ligweide waar je van de zon kunt genieten.
De omgeving leent zich vooral voor prachtige wandelingen en fietsroutes. Het natuurpark Parc Naturel Haut Sûre Forêt d’Anlier of het grote woud La Grande Forêt d’Anlier zijn zeker de moeite waard om te gaan ontdekken. Op de camping is toeristeninformatie aanwezig voor leuke uitstapjes. En omdat er te veel te doen is om op te noemen ontvang je voorafgaand aan je verblijf een kaart met de leukste highlights.
Voor een hapje en drankje ben je welkom in de kantine of buiten op het terras. Ook zijn er Pétanque velden, een tafeltennistafel en een kickertafel. Voor de visliefhebber kan er met vergunning gevist worden in de rivier bij l'Eau Vive. Ervaar hoe de magie van de Ardennen je raakt en niet meer loslaat.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Boek via Geardropper
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 331 KM

Camping l'Eau Vive, Place de l'Eglise, Martelange, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved