Camping les Bouleaux

Frankrijk - Lorraine - Vilsberg


Camping les Bouleaux is gelegen in het noordoosten van Frankrijk en wordt gerund door Nederlandse eigenaars. De camping ligt in een groene oase: het regionaal natuurpark Vosges du Nord. Voor je boodschappen ga je naar het dorpje Phalsbourg (vijf minuten met de auto), hier liggen meerdere supermarkten, winkels en restaurantjes. Op zo’n 15 minuten rijden van de camping ligt een prachtige scheepslift, de grootste van Europa. Bekijk hier hoe boten 45 meter hoogteverschil overbruggen om een aantal sluizen te omzeilen.Met kinderen is een ritje in de stoomlocomotief van Abreschviller een leuk uitje.
Deze gemoedelijke camping is erg populair bij gezinnen met jonge kinderen. Die kunnen lekker spelen in de speeltuin of zwemmen in het verwarmde zwembad en voor de allerkleinste is er een peuterbad. Ook kunnen ze er tafeltennissen, minigolfen en iets lekkers bestellen op het terras want er is namelijk een restaurantje met kleine kaart. In de avond zijn er regelmatig muziekoptredens of worden er films vertoond op een groot scherm.

Op de camping kun je overnachten in een safaritent (sommige met eigen sanitair) met maximaal zes personen.Boek via Suncamp
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 544 KM

Camping les Bouleaux, Vilsberg, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved