Camping les Pêcheurs

Frankrijk - Provence-Cote Azur - Roquebrune-sur-Argens


Camping les Pêcheurs is gelegen in Roquebrune sur Argens, in de buurt van de fijne zandstranden van Fréjus en Saint raphaël (11 kilometer) en op 40 kilometer afstand van Saint-Tropez. Deze camping aan de Côte d'Azur in de Var is de ideale plek om met het hele gezin van een heerlijke vakantie te genieten en een geweldige tijd te beleven. In de omgeving van de camping liggen mooie fiets- en wandelpaden die je van Roquebrune-sur-Argens naar de kust van de Middellandse Zee leiden en natuurlijk de fijne zandstranden van de Var.
Sportievelingen kunnen zich niet alleen uitleven in het verwarmde zwembad (met kinderbad), maar ook in de Argens of in het Lac de l'Aréna. Zowel de rivier als het meer zijn een waar paradijs voor liefhebbers van watersporten. Op de rivier Argens, die langs de camping stroomt (directe toegang), kun je kanoën of een hengeltje uitgooien en vanuit het watersportcentrum bij het meer van Roquebrune, dat tegenover de camping ligt, kunt u een tochtje op een waterfiets maken!
De camping heeft van alles te bieden, zoals speeltuinen, een kinderclub in het hoogseizoen, verschillende activiteiten, een restaurant, een kruidenierswinkel, fitnessruimte en een voetbalveld. Daarnaast is er een aparte wellnessruimte in de openlucht. De wellness is alleen toegankelijk voor volwassenen, je vindt hier een spa, een aquatrainer, een sauna en een zwembad met whirlpool en massagestralen. Ook kun je op de camping boogschieten, aquagymmen, voetballen of een spelletje jeu de boules spelen. De camping organiseert veel activiteiten met lokale partijen, zoals wijnproeverijen, diepzeeduiken in de helderblauwe Middellandse zee of paardrijden op het strand.

Je kunt hier overnachten in een safaritent (met sanitair) met maximaal zes personen.

Boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1294 KM

Camping les Pêcheurs - Var, D7, Roquebrune-sur-Argens, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved