Camping Lestaubière

Frankrijk - Dordogne - Douville


Camping Lestaubière is een ruim opgezette camping in de Franse Dordogne. De camping ligt tussen de historische steden Bergerac en Perigueux. Vlakbij zijn er wijnchateaux, grotten, kastelen en de rivier de Dordogne. Ook een kanotocht op de Dordogne en een bezoek aan de ochtendmarkten in Issigeac, Lalinde, Vergt, Le Bugue zijn een aanrader.
Er is een prachtig terras met uitzicht op het zwembad met kinderbad, de speeltuin en er is een meer met een strandje. Hierin kan ook gevist worden. De camping biedt tal van mogelijkheden voor sport en spel, er is een kunstgras multi-sportveld, een beach-volleybalveld en 2 (verlichte) jeu-de-boules banen, een tafeltennistafel en een kleine speelhal die nog wat all-weather mogelijkheden biedt waaronder een extra tafeltennistafel en een airhockey-spel.
In het hoogseizoen is de snackbar geopend en kun je op het terras een aantal keer per week genieten van een gevarieerd menu of een vers gebakken pizza. Gedurende het hele seizoen kun je brood bestellen bij de bar.
Het Lestaubière-team verzorgt een uitgebreid animatieprogramma op de camping. Zij spreken Nederlands en organiseren activiteiten, zoals bijvoorbeeld een lampionnenoptocht, playbackshow, spooktocht, vossenjacht en tafeltennistoernooi. Ook wordt er wekelijks een kinder- en jongerendisco georganiseerd. Ga je op vakantie met oudere kinderen? Bij voldoende deelname kunnen tieners en volwassenen meedoen aan een paintball-evenement, karting of golfclinic. Ook is er voor de tieners een verzamelplaats waar ze ‘s avonds ongestoord bij elkaar kunnen zijn, en waar (onder begeleiding) een kampvuur gemaakt kan worden.

Je kunt hier overnachten in een safaritent met maximaal zes personen met of zonder sanitair.

Boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 1040 KM

24140 Douville, France
© Huren op de Camping All rights reserved