Camping L'Offrerie

Frankrijk - Dordogne - Rouffignac-Saint-Cernin


L'Offrerie is een groene en duurzame camping tussen Sarlat en Périgeux in het hart van de vallei van de Vézère. Het plaatsje Rouffignac Saint Cernin met de leuke markt en kleine winkeltjes ligt op slechts 2 minuten afstand.
De camping ligt in de ideale omgeving voor liefhebbers van oude dorpen, kastelen, grotten, holbewoners, pretparken en musea, maar je vindt hier ook prachtige natuurgebieden en mooie uitzichten. Je kunt genieten van wandelen in het bos, langs de rivier of fietstochten. De Vallei van de Vézère voldoet alleen al meer dan 500 km geprepareerde en gemarkeerde paden.
Op de camping is een zwembad met kinderbad, snackbar, winkel, speeltuin, trampoline, tafeltennistafels, midgetgolf, jeu de boules, mini boerderij, speelzaal en in juli en augustus is er een broodjesservice.
De camping vindt duurzaamheid erg belangrijk en dit zie je ook terug, ze dragen niet voor niets het duurzaamheidskeurmerk "Green label".

Je kunt hier overnachten in een bungalow-tenthuisje met maximaal vier personen, blokhut Lodge met maximaal vijf personen of in een stacaravan met maximaal zes personen. Tevens is er een nieuw apart gelegen ecologisch gedeelte met 6 houten huisjes waarin je met maximaal zes personen kunt overnachten.

 

Boek direct Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1002 KM

Camping Offrerie Dordogne Perigord Noir, 24580 Rouffignac-Saint-Cernin-de-Reilhac, France
© Huren op de Camping All rights reserved