Camping Marcourt

België - Luxemburg - Marcourt


Camping de Marcourt is een plek waar je in alle rust kunt genieten van de schoonheid van de Ardennen, weg van de drukte en de massa. Met een mooi uitzicht op rivier de Ourthe waar de kinderen lekker in kunnen spelen. Je kunt in de cafetaria terecht voor onder andere snacks, soep en spaghetti. Er is een verwarmde overdekte ruimte om te verblijven als het wat kouder is. Op 250m afstand zit een bakker voor verse broodjes.
Op de camping zijn brochures verkrijgbaar voor leuke uitstapjes. Vanaf de camping op loofafstand ligt het pittoreske dorpje Marcourt met gezellige terrasjes, een pizzeria en een cafetaria. In het hoogseizoen is er iedere woensdag een marktje op het dorpsplein. Bij Wildtrails Basecamp, daar kun je laser gamen, een kajak huren en nog veel meer.
Voor de kinderen is er een speeltuin en een tafeltennistafel. Ook is er een Jeu de boules baan aanwezig. Bij de receptie zijn brochures verkrijgbaar voor allerlei leuke uitstapjes. En bij de tent mag de barbecue aan!

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Boek via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 289 KM

CAMPING MARCOURT, Pont de Marcourt, Rendeux, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved