Camping Morgenrood

Nederland - Noord-Brabant - Oisterwijk


Camping Morgenrood is een prachtige kindvriendelijk natuurkampeerterrein in het bos- en vennengebied van Oisterwijk. Je verblijft in een ruime en sfeervolle Tipi tent die uitermate geschikt is voor gezinnen t/m 3 kinderen. Het leuke aan Morgenrood is dat je verblijft in een natuurlijke setting waar je écht tot rust kan komen, maar waar tegelijkertijd veel te beleven is voor jong en oud. Ook in de directe omgeving van Morgenrood is er een hoop te beleven voor gezinnen. Op 1,5 km van de camping vind je het prachtig buitenzwembad (Staalbergven), leuke speeltuinen en activiteiten op nog geen 10 minuten rijden van de camping. Wil je echt een dagje uit met het gezin dan kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Efteling, Safaripark de Beekse Bergen of aan de Reuselhoeve waar je o.a. kunt kanoën, een klimparcours kunt afleggen, paintballen of lasergamen.
Zo is er o.a. een leuke speeltuin op de camping, natuurwater op 500m (Belversven), buitenzwembad op 1,5km (Staalbergven) en gezellige terrassen op 100 meter.

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Info/boek via Geardropper
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 77 KM

Natuurvriendenhuis en kampeerterrein Morgenrood, Scheibaan, Oisterwijk, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved