Camping Nahetal

Duitsland - Rheinland-Pfalz - Oberhausen an der Nahe


Camping Nahetal ligt tussen de wijnhellingen en aan de rivier de Nahe. Dit gebied is één van de warmste en droogste van Duitsland en staat bekend om zijn heerlijke qualiteitswijnen en biedt een verrassende afwisseling van natuur en cultuur. De camping is uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers. Vanaf de camping kun je langs de Nahe naar stadjes als Bad Münster am Stein, Bad Kreuznach of zelfs Bingen aan de Rijn (35km) fietsen, de gehele route is vlak. Voor wandelaars zijn er routes naar de Schmittenstollen, de Heimbergturm of de Burgruine Monfort. En voor de geocaching-liefhebbers zijn er in de directe omgeving van de camping prachtige routes met vele "schatten" te vinden.
De Lemberg ligt tegenover de camping en biedt een schitterend uitzicht op de omgeving, ook is hier de Silbersee waarin je kunt zwemmen.
Op de camping is een receptie, tafeltennistafel, jeu de boules baan, een bistro voor een hapje of een drankje en een kleine campingwinkeltje met broodjesservice. Ook is er de mogelijkheid om te ontbijten. In het seizoen wordt er regelmatig een uitstapje georgansiseerd zoals wijn proeven en is er een gezellig kampvuur op de camping.

Je kunt hier overnachten in een trekkershut voor 2 personen of in een chalet voor maximaal vijf personen.

Website
(sta)caravan - trekkershut
Speeltuin
5 personen
Middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 398 KM

Camping Nahetal, Bahnhofstraße, Oberhausen an der Nahe, Germany
© Huren op de Camping All rights reserved