Camping O2

Frankrijk - Normandië - Longueville


O2 Camping is een rustig gelegen camping in een natuurlijke omgeving op slechts 5 kilometer van zee in de baai van Mont Saint Michel. De camping is ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. Op zes kilometer van de camping ligt het stadje Granville met zijn haventje, hier zijn verder alle voorzieningen beschikbaar zijn, zoals een supermarkt, bakker, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, VVV, diverse cafés en (vis) restaurants en een marktje op zaterdag. De streek kent vele gezichten met natuurlijke baaien met strandjes, authentieke dorpjes, havenstadjes en langgerekte stranden met duinen.
Parc Naturel Régional des Marais du Cotentin et du Bessin, de stranden van Utah Beach (bekend van D-Day) en Mont Saint Michel (bekende abdij, te bezoeken bij eb) liggen allen binnen 1 uur rijafstand van de camping. Ook kun je vanuit Granville een boottocht maken naar het eiland Chausey. De omgeving is tevens ook uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars.
Uiteraard is er een heerlijk zwembad (verwarm en kan overdekt worden) met apart kinderbad. Er is een speeltuin met speelveld, tafeltennistafel en volleybalveld voor de kinderen. Ook is er een winkeltje, baretje, jeu de boules en is er de mogelijkheid om fietsen te huren.

Je kunt hier een safaritent huren. Deze staan op een apart deel van de camping met uitzicht over de velden.

Info/boek via Tendi
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 740 KM

O2 Camping, La Bretonnière, Longueville, France
© Huren op de Camping All rights reserved