Camping Plein Air des Chênes

Frankrijk - Languedoc-Roussillon - Clapiers


Camping Plein Air des Chênes ligt tussen de schitterende Zuid Franse natuur en de mooie zandstranden van de Languedoc-Roussillon en op slechts 10 minuten van het centrum van de historische stad Montpellier. De camping is een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Neem een duik in het Romeinse tijdperk met amfitheaters, aquaducten en bezoek het historische Arles. Of ga op zoek naar een lekker wijntje in de prachtige wijnstreken die de omgeving kent.
De camping biedt volop waterpret want er is een groot zwemparadijs met glijbanen. Het water is verwarmd, dus je kan altijd lekker het water in. De camping beschikt ook over een bar, restaurant, bakker, tennisbaan, speeltuin, mulitsportterrein en er is animatie voor alle leeftijden. Zo is er de Kids Club, voor kids van 5 tot 7, de juniors club van 8 tot 12 en de Teens club van 13 tot 17. Kortom voor ieder wat wils!

Je kunt hier overnachten in een lodge safari met maximaal 5 personen, in een cottage voor 7 personen of in een groepsaccommodatie met 10 personen.

Info/boek via Bestcamp Info/boek via Suncamp
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
> 6 personen
Groot
vanaf Utrecht 1188 KM

Camping Sandaya Plein Air des Chênes, Avenue Georges Frêche, Clapiers, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved