Camping River

Frankrijk - Provence-Cote Azur - Méolans-Revel


Camping River is een kleinschalige en rustige camping in een prachtige bergachtige omgeving. De camping is uitermate geschikt voor natuur- en sportliefhebbers. Je kunt in de omgeving perfect raften, mountainbiken, paardrijden, zweefvliegen en abseilen. Een dagje weg? Op ongeveer 10 minuten van de camping vind je Barcelonnette, een stadje met Mexicaanse geschiedenis. Dit is een gezellig en levendig plaatsje, waar van alles te beleven is. Je vindt hier gezellige terrasjes, leuke restaurantjes en winkelstraatjes met leuke boetiekjes. Hier worden verschillende (muziek)festivals georganiseerd.
De camping ligt aan de rivier Ubaye, een snelstromende bergrivier. Je kunt in deze rivier perfect raften, maar je kunt er niet in zwemmen. Op de camping is wel een aparte zwem- en speelvijver, hier ligt ook een klein bootje, waar iedereen gebruik van mag maken. In dit natuurwater kun je zwemmen en kinderen kunnen spelen in het speeltuintje met zandstrandje. Daarnaast is er op de camping een klein, maar verwarmd buitenzwembad(je).
Verder is er een gezellige bar met terras, hier kun je genieten van een hapje en drankje met uitzicht op de rivier Ubaye. Bij de bar kun je dagelijks brood bestellen voor de volgende dag.

Je kunt hier overnachten in een safaritent met maximaal vijf personen.

Boek via Villatent
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1174 KM

Camping River, Méolans-Revel, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved