Camping Sagittaire

België - Luxemburg - Bouillon


Camping Sagittaire biedt een leuke plek in een groene heuvelachtige omgeving. Voor kinderen is er een fijne speelweide met speeltoestellen waar ze naar hartenlust met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen en een wedstrijdje kunnen pingpongen aan de tafeltennistafel.
Wandelaars kunnen aan hun trekken komen in natuurgebieden zoals Fondry des Chiens en Les Echelles de Rochehaut. Verder kun je diverse uitkijkpunten, kastelen en gezellige dorpen bezoeken. Het Wildlife Park in Bouillon is niet alleen voor kinderen een onvergetelijke ervaring, het is ook voor volwassenen een absolute aanrader. Ook kun je in Bouillon onder andere karten, winkelen en het Agri Musée bezoeken. In dit museum kun je met een treintje door de weilanden en bossen de dieren uit de Ardennen ontdekken. In Rochehaut zitten diverse restaurantjes, gezellige terrasjes en winkels.
In het hoogseizoen is een lekker hapje eten of drinken in de bistro of op het terras ook mogelijk. Het sanitair is goed verzorgd. Ook is er in de omgeving van de camping veel te beleven. Hoe fijn zou het zijn om na een dagje kastelen bezichtigen, kajakken of raften te ontspannen op deze gezellige en kindvriendelijke camping?

Je kunt hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele Tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Alle tenten hebben een complete inventaris voor 5 personen, elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Ervaar het échte kampeergevoel in deze knusse en comfortabele accommodatie, instapklaar!

Boek via Geardropper
(safari)tent
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 333 KM

Camping Sagittaire, Laviot, Bouillon, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved