Camping Saint Amand

Frankrijk - Ardèche - Laurac-en-Vivarais


Camping Saint Amand is een rustig gelegen, kleine familiecamping in een natuurlijke omgeving omringd door wijngaarden. De camping ligt op 2 kilometer van het dorp Laurac en Vivarais, hier zijn verder alle voorzieningen beschikbaar zijn, zoals een bakker, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, apotheek en een marktje op donderdag. Een grote supermarkt ligt op 5 kilometer. De Ardèche leent zich uitstekend voor het maken van dagtrips in de omgeving, bijvoorbeeld naar Vallon Pont d’ Arc (16 kilometer), La réserve naturelle nationale des Gorges de l’Ardèche (38 kilometer) of de diverse grotten in de omgeving. Ook de oude stadjes Ruoms en Aubenas met de lokale markten zijn zeer de moeite waard. De omgeving is tevens uitermate geschikt voor sportieve fietsers en wandelaars. En vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan een van de wijnboeren in de omgeving langs de Route des vins des vignobles en Ardèche
Op de camping is een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad met ligbedden en parasols. Verder is er in het hoogseizoen leuke kinderanimatie, een speeltuin en springkussen voor de kinderen. Ook is er een pizzeria met bar en terras..

Je kunt hier een safaritent met eigen badkamer huren, deze staan op het tent gedeelte van de camping met zicht op de wijngaarden.

Info & Boeken via Tendi
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
4 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1074 KM

Camping Saint Amand, chemin de Saint Amant, Laurac-en-Vivarais, France
© Huren op de Camping All rights reserved