Camping Sempreverde

Italië - Le Marche - San Lorenzo in Campo


Sempreverde is een groene, rustige en kindvriendelijke camping in regio Le Marche. Deze regio staat bekend om zijn uitgestrekte glooiende heuvels, brede zandstranden, hoge bergen, authentieke Italiaanse dorpjes en middeleeuwse steden. Langs de camping stroomt de rivier de Cesano, in de zomer een idyllisch kabbelend beekje. Voor kinderen is er veel te doen en te ontdekken zoals leuke speelhuisjes, een trampoline, hutten bouwen in het bos of spelen bij de beek. Daarnaast zijn er meerdere BBQ en picknick plaatsen op de camping aanwezig. Direct naast de camping is een groot zwembad aanwezig, deze is vrij toegankelijk voor alle gasten. Hier is ook een Italiaans restaurantje.

Naast XL kampeerplekken biedt de camping diverse type safaritenten. De XL safaritent (max 6 personen, met sanitair), DeLuxe (max 4 personen, met sanitair, vaatwasser en rolstoeltoegankelijk), Cosy (max 4 personen zonder sanitair) en de Outdoor (2 persoons met overkapte XL buitenKeuken en de mogelijkheid om bijzettentje bij te huren voor de kinderen).

In de maand juni zijn er de Baby en Peuterweken met heel veel extra's voor de kleinsten, waaronder de speelochtenden met oppas zodat ouders ook echt even tijd hebben voor elkaar.

Boek via camping
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 1457 KM

Campeggio Sempreverde, Via San Vito Sul Cesano 138, 61047 San Lorenzo in Campo PU, Italy
© Huren op de Camping All rights reserved