Camping Soustons Village

Frankrijk - Aquitaine - Avenue de Port d'Albret


Soustons Village is een prachtige camping met uitzicht op zee, gelegen in de schaduw van de dennenbossen en op steenworp afstand van de mooiste stranden. De camping is volledig autovrij en gelegen in het zuiden van de Landes, in de buurt van het Baskenland en de Atlantische stranden met lange duienrijen en fijn zand. Omringd door meren en de grootste bossen van Europa heeft de camping een ideale ligging om heerlijk te wandelen of te fietsen. Ook is er een meer op steenworp afstand van de camping en de Atlantische Oceaan is op nog geen zes kilometer. Genoeg opties dus voor een heerlijke dag in en rond het water.
Op de camping is een prachtige aquapark met waterspeelruimte en golfslagbad. Verder biedt de camping onder andere een mooi restaurant-bar,  een supermarkt met bakkerij, fietsverhuur, speeltuinen en uitgebreide sport- en spel faciliteiten. Gedurende het hoogseizoen staan er gekwalificeerde animatoren klaar om de hele dag met kinderen van alle leeftijden aan hun wensen aangepaste activiteiten te doen.

Je kunt hier overnachten in een lodge safaritent voor 5 personen, een chalet of cottages voor maximaal 6 personen of in een groepsaccommodatie met maximaal 10 personen.

Info/boek via Bestcamp Info/boek via Suncamp Info/boek via Glamping4all
(sta)caravan - (safari)tent - huisje
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
Zwembad met glijbaan
6 personen
Groot
vanaf Utrecht 1210 KM

Camping Sandaya Soustons Village, Avenue de Port d'Albret, Soustons, Frankrijk
© Huren op de Camping All rights reserved