Camping Sy

België - Luik - Ferrières


Camping Sy is een kleinschalige camping aan de oevers van rivier de Ourthe. Deze knusse plek is in feite een klein kampeerdorp voor gezinnen, koppels en voor buitensportliefhebbers. De camping beschikt over goede voorzieningen en een leuk café restaurant. Op de dagen dat je even wil relaxen is de rivier de uitgelezen plek voor verkoeling en een picknick.
In de directe omgeving vind je tal van leuke activiteiten om samen te ondernemen en hiervoor heb je zelfs niet per se een auto nodig. Vanaf de camping loop je in een paar minuten naar het pittoreske dorpje Sy voor een hapje en een drankje of breng een bezoek aan Durbuy; het kleinste stadje van België. Durbuy is een walhalla voor mensen die houden van een actieve vakantie vanwege het grote aanbod aan buitensportactiviteiten. Zo kun je hier zowel als beginner als gevorderde kanoën, klimmen, wandelen, paragliden en nog veel meer. Naast de camping ligt een treinstationnetje met een verbinding naar leuke plaatsjes in de regio en de stad Luik. In de avond is het altijd gezellig rondom het kampvuur of voor de tent met andere gezinnen.

Op de camping kun je overnachten in een ruime safaritent met eigen toilet, een kamer of in een apartement. Via de organisatie Geardopper kun je hier overnachten in een sfeervolle en comfortabele tipi tent met 2 slaapkamers en ruim leefgedeelte. Via Suncamp kun je overnachten in een safaritent.

Boek via Suncamp
(safari)tent
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 260 KM

Camping Village - kampeerdorp Sy, Rue de Luins, Ferrieres, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved