Camping Vreehorst

Nederland - Gelderland - Winterswijk


Camping Vreehorst is een gezellige 4,5 sterren familiecamping gelegen in de Achterhoek. De camping ligt midden in Nationaal Landschap Winterswijk en wordt omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Bekendelle en het Korenburgerveen. Laat je verrassen door al het moois dat Winterswijk en de Achterhoek te bieden hebben. Een gezellig winkelcentrum, de mooie natuur of de vele musea en bezienswaardigheden. Zin om de natuur te ontdekken én actief te zijn? In de Achterhoek vind je een gevarieerd aanbod van mountainbike routes. Wil je een dagje weg met de kinderen? Kom een dagje naar Moviepark Germany of kom klimmen in Klimbos Ruurlo.
Ook op de camping hoef je je geen moment te vervelen dankzij de leukste faciliteiten voor jong en oud zoals een binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuintjes en een foodcorner. Of beoefen één van de vele sporten of huur een fiets en ga op ontdekking. Ook is er een shop waar je elke ochtend verse broodjes kunt halen en bevindt er zich op het park een inspiratiepunt waar je inspiratie op kunt doen over de verschillende uitstapjes en bezienswaardigheden.

De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en in sommige accommodaties is jouw huisdier van harte welkom. Ook beschikt de camping over diverse unieke accommodaties zoals de gave Skycabin waar je verblijft tussen de boomtoppen of de stoere glampingtenten waar je ook nog eens geniet van een eigen badkamer! Ook zijn er diverse chalets, bijvoorbeeld hotelchalets waar je de sfeer ervaart van een hotelkamer maar de gemakken van een vakantiehuisje.

Via Suncamp kun je hier overnachten in een GlamLodge of DuynLodge tent.

Info/boek via camping Info/boek via Suncamp
(safari)tent - trekkershut - huisje - bijzondere accommodatie
Zwembad
Speeltuin
Eetgelegenheid
6 personen
Groot
vanaf Utrecht 126 KM

Vreehorst Camping Winterswijk, Vreehorstweg, Winterswijk, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved