Camping Welgelegen

Nederland - Friesland - Workum


Minicamping Welgelegen, bij een gerestaureerde voormalige stolpboerderij, is een kleine camping waar je terecht kan voor rust, ontspanning, natuur en voor de watersport. Je kunt hier volop genieten van wandelen, fietsen, kitesurfen, windsurfen, suppen, kanovaren, steppen en vissen. Het IJsselmeer en de pittoreske stadjes van de Elfsteden, de Gaasterlandse bossen en de Friese meren zijn een prachtige basis voor vele actieve en buitenleven vakanties, waar de tijd even stil mag staan. Het nabije trein- en busstation Hindeloopen met verbindingen naar Sneek, Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018) en Stavoren (een bootverbinding naar Enkhuizen) maken het vakantie vieren van heel Friesland met haar diverse landschappen en de IJsselmeerkust super bereikbaar.
Camping Welgelegen heeft naast de oude boomgaard een natuurzwembad, waar je zwemt tussen de prachtige planten en onder de bloesem van de oude fruitbomen. Vanuit de heerlijke ligstoelen kunnen ouders en verzorgers genieten hoe hun kinderen spelen in de naastgelegen zandbak of zich uitleven op de grote trampoline, wat zorgt dat het verblijf rondom het natuurzwembad een waar speelparadijs voor kleine en grote kinderen is. Verder zijn er skelters, kinderfietsjes en steps aanwezig. Er is een kantine met ontbijt en pizza service en op het kampeerterrein is Kiteboarding-Club Holland met hun Kiteschool gevestigd. Voor de cursisten is Welgelegen een perfecte verblijfplaats tijdens de Kite cursusdagen. De lessen worden gegeven op de nabijgelegen Kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen en Kornwerd.

Je hebt hier verschillende bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je verblijven in een tweepersoons retro caravan, VW-busje-tent, vakantiehut of in een bijzondere pipowagen. Ben je met meer personen? Dan kun je overnachten in de vierpersoons pipowagen of in een vakantiehut tot maximaal zes personen.

Naar campingwebsite
(sta)caravan - (safari)tent - trekkershut
Zwembad
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 136 KM

Lange Leane 11, 8711 HK Workum, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved