Casa dei Prati

Italië - Elba - Lacona


Camping Casa dei Prati is een gemoedelijke familiecamping, slechts 10 minuten lopen van het strand van de Lacona Baai. De camping is eenvoudig opgezet, maar heeft een ideale ligging en wordt omringd door prachtige olijfbomen. Midden op de camping vind je de receptie en een klein barretje/winkeltje, waar je iedere ochtend verse broodjes kunt halen en een kopje koffie drinken. Een hapje eten? Dat kan niet op de camping, maar wel aan de boulevard van Lacona Beach of in een van de gezellige havendorpjes op het eiland.
Op de camping vind je een fijn buitenzwembad met een apart peuterbad. Zoals op de meeste campings in Italië is het dragen van een badmuts hier verplicht. Even lekker ontspannen doe je in de jacuzzi bij het zwembad. Lig je liever aan het strand? De Lacona baai is slechts 10 minuten lopen vanaf de camping. Je kunt ook gebruikmaken van het pendelbusje tussen de camping en het strand. Ben je een watersportliefhebber, dan kun je in de Lacona Baai een surfboard, zeil- en motorboot huren. Hier vind je ook een zeil- en duikschool.
In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig dat dagelijks leuke en creatieve activiteiten organiseert, zoals knutselen en maskers maken. Voor de allerkleinsten is er een miniclub, waar kinderen onder begeleiding kunnen spelen in de recreatieruimte. Ook wordt er dagelijks aquagym gegeven en wordt er regelmatig een kinderdisco georganiseerd. De animatie is voornamelijk geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Op Casa dei Prati kunt je overnachten in verschillende tenten (sommige met eigen sanitair) met maximaal zes personen.

Boek via Villatent
(safari)tent
6 personen
Klein of middelgroot
vanaf Utrecht 1467 KM

Camping Village Casa dei Prati, Via Capo ai Pini, Lacona, Livorno, Italië
© Huren op de Camping All rights reserved