Charme camping Hartje Groen

Nederland - Noord-Brabant - Schaijk


Familiecamping Hartje Groen ligt midden in de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden. Ideaal voor de natuurkampeerder die houdt van rust, ruimte en natuur.
Er is een prachtige natuurvijver met kabelbaan en bij de Boshut kun je kunt gezellig op het terras zitten. Heb je geen zin om te koken? Er wordt regelmatig een Table d’ hotes georganiseerd.
Mocht het wat slechter weer zijn kun je gebruik maken van de huiskamer, hier kun je heerlijk een boek uit de uitgebreide bibliotheek lezen bij de openhaard of een spelletje spelen uit de spelletjeskast. Ondertussen spelen de kinderen naar hartenlust in de nabijgelegen speelruimte ‘De Binnenpret’. Voor de kinderen zijn er ook een aantal grote skelters te leen. En op de Moesweide kunnen ze naar hartelust een balletje trappen, badmintonnen. Er staan ook tafeltennistafels tot je beschikking. Zeer populair is natuurlijk de enorme natuur vijver met openluchttheater en kabelbaan.

Je kunt hier een lodge of trekkershut huren voor maximaal vier personen. De lodges zijn evt ook als groepsverblijf te huur.

Website
trekkershut - huisje
Speeltuin
Eetgelegenheid
4 personen
Middelgroot
Aan meer
vanaf Utrecht 75 KM

Charme Camping Hartje Groen, Udensedreef 14, 5374 RK Schaijk, Netherlands
© Huren op de Camping All rights reserved