De Olmen

Nederland - Zeeland - Meliskerke


De Olmen is een klein vakantieverblijf met minicamping gelegen op het eiland Walcheren in Zeeland. De Olmen bevindt zich aan de rand van het rustige dorpje Meliskerke, net buiten de drukte van de kust, maar op slechts 2 kilometer afstand van het zuiderstrand van Zoutelande. Het vakantieverblijf is het ideale uitgangspunt voor een fietstocht langs de kust of over het Walcherse platteland. Zo fiets je in slechts 10 tot 12 kilometer naar de steden Vlissingen, Middelburg en Veere, ook zeker een bezoekje waard. Ook kun je gemakkelijk een dagtocht maken naar België en eens gaan kijken in Brugge of Gent.
Op de minicamping zul je je snel thuis voelen. Gezinnen met jonge kinderen, sportieve kampeerders die houden van fietsen of wandelen en rustzoekers die gewoon lekker komen relaxen. In het midden van het campingveld staat een speelhuisje, een nestschommel en een grote zandbak. Verder is er een trampoline en een schommel. En de pony’s Grietje en Fred natuurlijk. Twee keer per week mogen de kinderen een rondje ponyrijden en de shetlandpony’s borstelen.

Je kunt hier vakantiewoningen huren van 2 tot 6 personen. Sommige bieden een prachtig uitzicht over de weilanden richting de duinen van Zoutelande.

Boek direct Naar campingwebsite
huisje
Speeltuin
6 personen
Klein of middelgroot
Aan zee
vanaf Utrecht 183 KM

De Olmen, Cornelis Jaspersesstraat, Meliskerke, Nederland
© Huren op de Camping All rights reserved