Domaine Château de Dieupart

België - Ardennen - Aywaille


Domaine Château de Dieupart is gelegen aan de rand van het levendige stadje Aywaille en ligt langs de rivier de Amblève. Dit al bijna 5 eeuwen oude landgoed en kasteel heeft een bijzondere en zeer rijke historie. De omgeving heeft voor iedereen veel te bieden. Voor de sportieve vakantieganger is het een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten en wat ook heel leuk is: de camping heeft voor de outdoor-sportieve activiteiten een samenwerking met het bedrijf Newlife. Hier kun je meedoen aan klimmen, kayakken, mountainbiken etcetera.
Heb je zin in een dagje uit? Het treinstation van Aywaille ligt slechts op 1 kilometer en hier kun je per trein richting Coo of Luik. Luik heeft een gezellige centrum, met zijn vele winkels, gezellige terrasjes en kroegjes. Ook Spa is dichtbij en ligt op slechts 15 kilometer, bekend als de wereldhoofdstad van het minerale water. Hier vind je thermale baden en bij de bronnen kan men kuren. Ook het toeristische stadje Durbuy (25 kilometer) is een bezoek waard. Het is een bloemenstad met kleine, kronkelige straatjes met diverse boetiekjes, ambachten en restaurants.
Zin in een drankje? Het domaine heeft een kleine taverne met terras, de kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de grote speeltuin op het kampeerterrein, vlakbij het kasteel. Op loopafstand van het kasteel is een een sportcentrum met o.a. zwembad, tennis- en sportvelden.

Je kunt hier overnachten in een outdoorhut, studio, appartement of in de toren van het kasteel, variërend van 2 tot 8 personen.

Boek via camping
huisje - bijzondere accommodatie
Speeltuin
> 6 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 234 KM

Domaine Château de Dieupart, Dieupart, Aywaille, Belgium
© Huren op de Camping All rights reserved