Domaine des Lilas

Frankrijk - Auvergne - Saint-Germain-Lembron


Het terrein van Domaine des Lilas bestaat uit een prachtig oud herenhuis en een autovrije minicamping gelegen in het departement Puy de Dôme, tussen de vulkanen en glooiende groene heuvels. Het dorp Saint-Germain-Lembron ligt op loopafstand, hier vind je winkeltjes, de bakker en diverse restaurants.
In de omgeving kun je heerlijk wandelen of fietsen of een uitstapje maken naar een van de mooie steden Issoire (10 kilometer) of Clermont-Ferrand (40 kilometer). De dierentuin Parc Animalier d’Auvergne ligt op slechts 10 minuten rijden en het kasteel Murol ligt ook vlakbij.
Op de camping is een verwarmd zwembad met peuterbad, je kunt gebruik maken van de broodjesservice en er is de mogelijkheid om dagelijks te dineren. Ook is er jeu de boules, een volleybalveld en voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen en dieren zoals mini-pony’s, kippen, eendjes, geitjes en konijnen en elke ochtend staat er een leuke activiteit gepland. De camping ligt aan de rivier de Couze, hierin kunnen kinderen ook heerlijk spelen en dammetjes bouwen.

Je kunt hier overnachten in een verschillende type safaritenten met maximaal 5 personen of logeren in een van de chambres d’hôtes.

Boek direct Naar campingwebsite
(safari)tent
Zwembad
Speeltuin
5 personen
Klein of middelgroot
Aan rivier
vanaf Utrecht 933 KM

Domaine des Lilas, 37 Route d'Issoire, 63340 Saint-Germain-Lembron, France
© Huren op de Camping All rights reserved